Wysłany: 2010-02-07, 12:59 Losowanie grup eliminacyjnych EURO 2012 Polska i Ukraina
Przed chwilą w Pałacu kultury i Nauki w Warszawie odbyło się losowanie grup eliminacyjnych do EURO 2012. Według mnie najsilniejsze grupy to : Grupa A [ m.in. Niemcy, Turcja, Austria i Belgia] oraz Grupa I [m.in. Hiszpania, Czechy, Szkocja] , nie można lekceważyć też grupy H [m.in Portugalia, Dania i Norwegia].
kliknij na obrazek a otworzy się w pełnym rozmiarze
Mi się osobiście podoba grupa G Anglia Szwajcaria Bułgaria Czarnogóra i Walia dosyć ciekawie i wcale Anglikom nie bedzie tak łatwo, ale powinni wyjść z numerem 1, ale kto drugi to nie wiem bo zarówno Bułgarzy, Szwajcarzy czy też nowa Czarnogóra mogą wiele osiągnąć.
Wysłany: 2010-02-07, 13:35
Hmm mieszane wrażeniu po losowaniu w Warszawie
Po pierwsze, czy w Polsce nie ma bardziej reprezentatywnych komentatorów sportowych niż ten Pan Piotr jakiś tam? Porażka …mogli by wziąć choćby Kurzajewskiego jeżeli musi być z TVP…
Po drugie miła pani obok Pana Piotra
Po trzecie, do cholery czy my musimy dać do losowania samych dziadów? Tam Błochin i Szewa a u nas? Leśne dziadki – Boniek – jego zdzierżę, ale Szarmach? Nie mogli dać jakiegoś piłkarza obecnie grającego? Kuszczak, Dudek, Żewłakow, Boruc… mamy kilku znanych piłkarzy na tym je…m świecie.
Zespół muzyczny? OK. banda gejów sobie śpiewa, OK. mogło się spodobać.
Czy goście czy też ambasadorzy nie znają angielskiego? Troszkę siara.
Premier Donald Tusk, widać zestresowany. OK. wybaczam. Angielski? Troszkę bez dykcji. Ale pozytywnie. Siary by było jakby Kaczor miał gadać po angielsku xD
Do finałów czy eliminacji troszkę zostało ale ja już wybiorę tych którzy awansują.
Wg. Nazwa reprezentacji (litera grupy)
Niemcy (A), Rosja (B), Włochy (C), Francja (D), Holandia (E), Grecja (F), Anglia (G), Portugalia (H), Hiszpania (I).
No i drużyna która z najlepszym bilans awansuje z drugiego miejsca w grupie będzie……… Węgry (E).
Munez [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-08, 13:33
Mi tam nie przeszkadzał polski prowadzący, wg mnie Kurzajewski to taka "kozia dupa" , co do Ukrainki to fakt ładna, fajna
Także zgadzam się co ten Szarmach tam robił, Boniek Ok, ale Szarmach?Według mnie powinien tu być jak nic Jerzy Dudek, chyba jest najbardziej rozpoznawalnym piłkarzem pochodzenia polskiego w Europie.
Cytat:
Czy goście czy też ambasadorzy nie znają angielskiego? Troszkę siara.
Ambasadorzy z Ukrainy także mówili po ukraińsku, Boniek na pewno zna angielski a mówił po polsku, tak więc to było celowe, że mówili w swoim ojczystym języku
Co do grup to osobiście mi się podoba grupa E(Holandia, Szwecja, Finlandia, Węgry, Mołdawia, San Marino).Pierwsze dwie drużyny będą bić się o 1.miejsce, a może Finlandia powalczy, kto wie .Ogólnie mówiąc nie ma jakieś "super-grupy", w każdej faworytem na 1.miejsce są drużyny z koszyka 1
Ostatnio zmieniony przez Munez 2010-02-08, 13:34, w całości zmieniany 1 raz
Prawda taka, że teraz piłką rządzą pieniądze. Ja wole Szarmacha niż Dudka. Dlaczego? Bo jednak dla mnie ten gośc więcej zrobił dla Polskiej piłki. Zresztą w PZPN go nie ma jak wiem. Więc to już o nim jakoś świadczy. Trzeba pamiętac o legendach futbolu. O ile nie wywyższają się one zanadto. Co do języka, no to nie spodziewajmy się cudów Organizacja dobra. Grupy niezłe. Jak dotychczas nie mam im nic do zarzucenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum