Dostalem kare za zawyzony kurs. Ale jak pisalem analize byl jeszcze kurs 2,35.
Jesli nie wierzycie to mozecie napisac do Betsafe z zapytaniem. Nie moja wina, ze kurs sie teraz zmienil na 2,10
Kursy się patrzy tuż przed wysłaniem postu...z resztą to nie był spadek o 0,01 tylko aż o 0,25!
Decyzja zmieniona nie będzie...
Na innym forum podałeś typ 2/2 z dużo wyższym kursem niż jest obecny, a screen miałem zrobiony wcześniej...zawyżenie kursu także zgłoszone zostało do administracji tamtego forum...a co zrobią?Tego już nie wiem...
Na innym forum podalem ten typ z kursem 4,00 teraz spadl do 3,50. A ze o tyle spadl to nie moja wina.
Munez [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-03, 16:10
Chciałem poinformować, że osoby, które zapisały się do konkursu bez akceptacji regulaminu, w przypadku zajęcia 1-3 miejsca, nie dostaną nagrody!
Do końca lutego jest czas żeby to poprawić...
Ostatnio zmieniony przez Munez 2010-02-03, 16:11, w całości zmieniany 1 raz
chcuialem sie zapytac czy w nadchodzacym tygodnia beda w koncu nagrody za styczen? i czy to bedzie w postaci voucherow czy automatycznie beda ksiegowane?
chcuialem sie zapytac czy w nadchodzacym tygodnia beda w koncu nagrody za styczen? i czy to bedzie w postaci voucherow czy automatycznie beda ksiegowane?
Pytaj Qbass'a
Ostatnio zmieniony przez Wojtek2311 2010-02-07, 21:01, w całości zmieniany 1 raz
podałem jako buka Bet-at-home ale teraz Expekt zeby miec jakis dowód bo w Bet-at-home niema takiego czegos ze mozna wczorajsze wyniki i kursy zobaczyc .analize zaczełem pisac o 17.15 około i jak pisałem to był kurs 2.40 . anazile skonczyłem pisac o 17.30 i wklaiłem na inne forum dopiero o 20.45 tu niewiem moze w tym czasie kurs spadł ale bez przesady zeby np. w Expekt był 2.65 a w Bet-at-home- u 2.20 niema az takich róznic kursowych .jak chceszto moge ci podac link do tego forum co anazlie wkleiłem o 17.30 to zobaczysz .niewiem moze kurs spadł aleprzecierz nie bedze co godz sledził kursy
Munez [Usunięty]
Wysłany: 2010-02-09, 13:47
To wszystko tłumaczy, pisałeś analizę o 17:30, wkleiłeś bez patrzenia na kurs ponad 3h później(wg Ciebie) to i tak nie mam podstaw aby Ci ten typ zaliczyć...a ja nie mam po co oszukiwać, bo nie biorę udziału w tym konkursie...
Tak więc po Twoim "usprawiedliwieniu", może tak było jak piszesz...decyzja nie zostanie zmieniona, na godz.20:46 kurs wynosił 2,20.Następnym razem proszę sprawdzać kursy tuż przed wysłaniem typu z analizą.Co godzinę śledzić nie musisz, ważne aby kurs w czasie wysłania typu był identyczny jak u bukmachera...
Screen z Expekt jest dla mnie zbędny, ponieważ to jest inny bukmacher...
Ostatnio zmieniony przez Munez 2010-02-09, 13:49, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum